برگزاری نشست تخصصی "هوش مصنوعی و توسعه" در پژوهشکده مطالعات توسعه

پژوهشکده مطالعات توسعه سازمان جهاد دانشگاهی تهران، در نشست برگزار شده در خصوص هوش مصنوعی در محل سازمان مباحث مرتبط با دنیای جدید پیش رو و تغییر و تحولات عظیم هوش مصنوعی بررسی کرد.
در این جلسه که با محوریت هوش مصنوعی برگزار شد، جناب آقای دکتر داود معصومی استاد دانشگاه یوله سوئد، از هوش مصنوعی به عنوان انقلاب چهارم صنعتی یاد کردند.
در این نشست که در ادامه نشستهای پژوهشکده مطالعات توسعه با محوریت توسعه برگزار میشود، آقایان جواد پورکریمی (ریاست سازمان جهاد دانشگاه تهران)، حسین وفاپور (هیئت علمی جهاد دانشگاهی)، حمید هاشمی (عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی) ، سعید هراسانی (کارشناس مرکز) و خانمها مریم احمدی گیوی (هیئت علمی جهاد دانشگاهی)، مریم قاسم احمد (معاون پژوهشی و آموزشی پژوهشکده مطالعات توسعه)، پروین صولتی (عضو هیئت علمی جهاد دانشگاهی) و فرحناز غلمانی (کارشناس گروه مدیریت) در خصوص هوش مصنوعی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در این نشست 2 ساعته، جناب دکتر داود معصومی با نمایش جنبههای مختلف هوش مصنوعی و به تصویر کشیدن آینده پیشرو، بر ضرورت استفاده از ظرفیتهای هوش مصنوعی و آمادگی شهروندان در استفاده مناسب و سازنده از آن تاکید کردند.
در نشست برگزار شده، شایستگیهایی که یک شهروند توسعه یافته باید داشته باشد تا بتواند به خوبی با تکنولوژیهای جدید و اجتناب ناپذیر به خصوص هوش مصنوعی همگام شود و بتواند از آنها به خوبی استفاده کند به بحث گذاشته شد.
دکتر معصومی با اشاره به مهارتهای ضروری که شهروندان برای استفاده مناسب از هوش مصنوعی باید از آنها بهرهمند باشند به 5 موضوع:
1. سواد داده (data literacy): جستجو در میان دادهها و ارزیابی آنها
2. ارتباطات و مشارکت (communication and collabration): ارتباط با سایرین، تعامل از طریق فناوریهای دیجیتال
3. تولید محتوا دیجیتال (Digital content creation): ایجاد و عرضه محتواهای دیجیتالی
4. ایمنی (Safety): محافظت از دستگاهها، اطلاعات و محیط پیرامون
5. حل مسئله (Problem solving): مهارتهای حل مسئله، خلاقیت و راهکارها
به عنوان 5 مهارت کلیدی در عصر هوش مصنوعی اشاره کردند و به بحث و گفتگو پرداختند.
در پایان، با پرسش و پاسخ در خصوص مباحث مرتبط با هوش مصنوعی، چالشها و ظرفیتهای آن افراد حاضر در جلسه با یکدیگر به تبادل نظر پرداختند.
نظر شما :